Gépjármű gyártmány
Gépjármű típus:
Telephely
Üzemanyag:
Kivitel:
Teljesítmény: (-tól -ig) - LE
Évjárat: (-tól -ig) -
Hengerűrtartalom: (-tól -ig) - ccm
Futott km: (-tól -ig) - km
Szín:
Szállítható szem. száma: -
Váltó típusa:
Ajtók száma: db
Műszaki vizsga érv.: (-ig)
Állapot:
Vételár.: (-ig) - Ft

Extrák - Műszaki extrák | Kényelmi extrák | Biztonsági extrák | Egyéb extrákFinanszírozás

Személy- és kishaszon-gépjármű finanszírozás

Üzletágunk a magyar finanszírozási piac meghatározó szereplőjeként a személygépkocsik és a legfejlebb 3,5 tonna össztömegű kisteherautók, valamint rendszámozható motorkerékpárok finanszírozásához számos finanszírozási konstrukciót kínál Önnek.

Ön forint és euro alapú finanszírozást is választhat.
Konstrukcióink sokrétűek és rugalmasan testre szabhatók, akár egyéni fizetési ütemezést is lehetővé tesznek. A futamidő 1 évtől 8 évig is terjedhet. Új és legfeljebb 12 éves használt gépjárműveket egyaránt finanszírozunk.
Finanszírozási feltételeink általában egyszerűsített hitelbírálatot tesznek lehetővé, amely azt jelenti, hogy egy átlagos gépjármű esetén már a hiteligénylés helyén, aznap megköthető a finanszírozási szerződés.Ügyfeleink lehetnek
 • 18. életévüket betöltött, büntetlen előéletű, állandó lakcímmel és rendszeres jövedelemmel rendelkező, magyar állampolgárságú magánszemélyek, akiknek a bankközi adósnyilvántartó rendszer (BAR) szerint nincs élő mulasztásuk.
 • Magyarországon legalább egy éve bejegyzett cégek és egyéni vállalkozók, amelyeknek a központi hitelinformációs rendszer (KHR) szerint nincs 30 napot meghaladó fizetési késedelmük.


Finanszírozható járművek

Minden olyan új és használt személygépkocsi, rendszámozható motorkerékpár, B kategóriás engedéllyel vezethető kishasznon-jármű és lakóautó, valamint vontatható lakókocsi, amely:

  • per-, teher- és igénymentes,
  • érvényes forgalmi engedéllyel és törzskönyvvel rendelkezik,
  • nem tartozik a hitelintézet által kockázatosnak minősített modellek közé,
  • a hitelintézettel szerződött márka- vagy használt autó kereskedő közvetítésével kerül finanszírozásra.

Minden olyan használt jármű, amelyet:

  • nem használtak oktatási, bérfuvarozási (taxi), és sport, vagy versenyzési célra, illetve bérautóként,
  • CASCO biztosítási fedezetbe vonható.

 

 

Jármű maximális életkora

szerződéskötéskor

szerződés lejáratakor

Személygépkocsik

12 év

15 év

Legfeljebb 3,5 tonna össztömegű haszongépjárművek

11 év

12 év

Rendszámmal ellátható motorkerékpárok

10 év

12 év

Lakókocsik

12 év

15 év

Lakóautók

6 év

8 évA hitelbírálathoz szükséges okmányok*:

Pontosan kitöltött és aláírt szerződési formanyomtatványok, valamint:


Magánszemély és egyéni vállalkozó esetén

I. másolat a Vezetői Engedély személyi adatokat, arcképet és érvényességi dátumot tartalmazó oldalairól. (Ha nem áll rendelkezésre, akkor a gépjárművet ténylegesen vezető személy kezesként, vagy adóstársként, illetve társlízingbevevővént történő bevonása szükséges);
II. másolat az érvényes Személyi Igazolvány vagy az Útlevél személyi adatokat, arcképet, érvényességi dátumot és lakcímet tartalmazó oldalairól, illetve a Személyazonosító Igazolvány (vagy az Útlevél) és a Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolvány mindkét oldaláról;
III. munkáltatói igazolás vagy utolsó 2 havi jövedelem-átutalást igazoló bankszámlakivonat (nyugdíjas esetén másolat a nyugdíjszelvényről vagy nyugdíjátutalást igazoló bankszámlakivonat);
IV. egyes finanszírosási konstrukciók esetén szüksége lehet egy, másolatra a legutolsó kézhezvett, saját névre és lakcímre szóló előfizetéses telefon , villanyáram-, gáz-, vagy víz- és csatornadíj-számláról, és befizetésének igazolásáról, vagy egy ellenőrizhető, nem titkos előfizetéses telefonszámra.
V. egyéni vállalkozó esetén másolat a Vállalkozói Igazolványról és APEH által kiadott jövedelemigazolás.


Társas vállalkozás esetén

I. másolat a vállalkozást képviselő személy aláírási címpéldányáról;
II. másolat a vállalkozást képviselő aláírásra jogosult személy érvényes Személyi Igazolványának személyi adatokat, arcképet, érvényességi dátumot és lakcímet tartalmazó oldalairól, illetve a Személyazonosító Igazolvány és a Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolvány mindkét oldaláról;
III. másolat a vállalkozás 30 napnál nem régebbi cégkivonatáról.
* A hitelbírálathoz szükséges okmányokról kizárólag a gépjármű kereskedő, illetve a hitelintézet megbízottja által készített másolatot fogadjuk el!


Biztosítási feltételek*

Minden gépjárművet jogszabályban előírt kötelező gépjármű felelősségbiztosítással kell ellátni.
A CASCO-mentes (NO-CASCO) konstrukciók kivételével minden személy- és kishaszon-gépjárműre teljes körű CASCO, motorkerékpárra legalább töréskár-biztosítást kell kötni.
A megkötött CASCO biztosítás önrészesedése nem haladhatja meg biztosítók által kínált legkisebb mértéket, de legfeljebb a finanszírozási szerződés szerinti saját erő (kezdő befizetés) mértékét.
Egyes modellekre a biztosító előzetes szemlekötelezettséget írhat elő, melyet a hitelbírálat előtt kell elvégeztetni.


Egyéb feltételek

Az esetlegesen bekövetkező kár nem érinti az ügyfél szerződési kötelezettségeit!
Használt gépjárművekre a bírálat előtt a hitelintézet által előírt nyomtatvány felhasználásával állapotfelmérést kell készíttetni. Bizonyos esetekben a hitelintézet független állapotfelmérés elvégzését írhatja elő, melyet a velünk szerződött eredetiségvizsgáló cégekkel kell elvégeztetni.
Deviza alapú konstrukciók esetében a havi részletek forintban fizetendők, azonban a tőketartozást a számviteli előírásoknak megfelelően a szerződés szerinti devizanemben tartjuk nyilván. A törlesztő részletek a kamat- és árfolyamváltozásoknak megfelelő mértékben változhatnak.*
A hitelintézet a finanszírozás teljes időtartamára kölcsön esetén vételi jogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat, pénzügyi lízing esetén tulajdonjogot alapít. A gépjármű törzskönyvét a hitelintézet őrzi.
A hitelintézet fenntartja a jogot, hogy a hitelbírálat végzése során további információkat (pl. bankszámla kivonat, mérleg, jövedelemigazolás) és a szerződéskötéshez kiegészítő biztosítékokat (pl. adóstárs, kezes) kérjen.
* A szerződés megkötése előtt kérjük, tájékozódjon általános szerződési feltételeinkről!

Letölthető dokumentumok:
Fogalomtár
Gyakori kérdések

Telephelyeink

7100 Szekszárd, Pásztor U. 8.
Tel:06 74/511-052 • Fax:06 74/511-053

7629 Pécs, Schroll J. Út 5.
Tel:06 72/538-075 • Fax:06 72/538-076

7622 Pécs, Siklósi út 11.
Tel.: 06 72/526 186

8800 Nagykanizsa, Teleki Út 25.
Tel.: 06 93/510-040

6500 Baja, Szegedi út 84.
Tel.: 06 79/523 300